ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Orchestra Națională de Cameră va evolua în cadrul unui festival internaţional din Bucureşti

08:09 | 09.08.2017 Categorie: Cultură

Chişinău, 8 aug. /MOLDPRES/. Orchestra Națională de Cameră a Moldovei, condusă de maestrul Cristian Florea, va susține astăzi un concert pe scena Ateneului Român din București, în cadrul prestigiosului Festival Internațional ”Vară Magică”, care se desfăşoară în perioada 5 iulie-23 august, informează MOLDPRES.

În calitate de soliști vor evolua violonista Maria Florea și acordeonistul Eugen Negruţa. În program  - piese de Johann Sebastian Bach, Wolfgang Amadeus Mozart, Peter Warlok, Richard Galliano şi Edvard Grieg.

Vară magică 2017 a debutat la Ateneul Român cu un recital susținut de violonistul Alexandru Tomescu și pianista Angela Drăghiescu şi se va încheia pe 23 august cu un concert susţinut de Orchestra de Tineret a Olandei.

Festivalul Internaţional „Vară magică” este organizat de Lanto Communication în fiecare vară, începînd din anul 2012.

(Reporter N. Roibu, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!