ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de miercuri, 9 august 2017

08:13 | 09.08.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII 

Banca Națională a Moldovei invită la briefingul de presă cu tema:  „Rezultatele consultărilor publice privind conceptul de design al monedelor cu valoarea nominală de 1 leu și 2 lei”.

Ora 11.30, sediul BNM, bd. Grigore Vieru 1.

***

SA ”Apă-Canal Chişinău” invită reprezentanţii mass-media la evenimentul de dare în exploatare a primelor patru cişmele din cele douăsprezece care fac parte din proiectul furnizorului de apă din capitală.

Ora 16.00, Scara Cascadelor din Parcul Valea Morilor.

***

Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr invită reprezentanţii mass-media a la o conferinţă de presă.

Ora 12.00, sediul formațiunii, str. 31 August 15.

***

Un grup de inițiativă civică invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă pe tema: "Careu școlar laic fără cler". Activiștii civici înaintează Ministerului Educației, Culturii și Cercetării o petiție prin care solicită respectarea legislației în vigoare privind laicitatea învățămîntului de stat și interzicerea oricăror forme de exprimare a cultului prin oficierea slujbelor.

Ora 10.00, Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446. 

***

12 fotografi străini și autohtoni își vor prezenta cele mai savuroase poze surprinse în cadrul proiectului “Discover the routes of life”, care a explorat unicitatea turistică a R. Moldova.

Ora 10.00, sala de așteptare (sosiri) din Aeroportului Internațional Chișinău, bd. Dacia 40/3.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!