ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de joi, 10 august 2017

18:37 | 09.08.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Prim-ministrul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, sala de şedinţe et. VI, str. A. Puşkin.

***

Comandantul interimar al Armatei Naţionale, colonelul Eduard Ohladciuc, împreună cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, James Pettit, va efectua o vizită la Baza Militară de Instruire a Armatei Naţionale.

Ora 10.00, Baza Militară de Instruire a Armatei Naţionale, Bulboaca.

***

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mass-media la ședința Congresului IV Ordinar al CCI.

Ora 11.00, Radisson Blu Leogrand Hotel, str. Vlaicu Pîrcălab, 79.

***

Avocatul Poporului pentru protecția drepturilor copilului Maia Bănărescu invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?”.

Ora 10.00, Agenţia de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

Asociația Obștească „UNIREA - ODIP” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Bilanțul Caravanei Unirii. Rezultate și statistici".

Ora 11.00, Agenţia de presă IPN.

***

Centrul de Investigații Jurnalistice din Moldova invită la ședința Clubului Jurnaliștilor de Investigație cu tema: “Noul proiect al Regulamentului privind publicarea hotărîrilor judecătorești şi îngrădirea accesului la informaţie”.

Ora 14.00, CIJ, str. Mihail Kogălniceanu, 66, etaj 4.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!