ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de joi, 10 august 2017

08:17 | 10.08.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Prim-ministrul Pavel Filip va participa  la cel de-al IV-lea Congres al Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova.

Ora 11.00, Hotel Radisson Blu, str. Mitropolit Varlaam 77.

***

Premierul Pavel Filip va prezida şedinţa Cabinetului de miniştri.

Ora 15.00, Casa Guvernului, sala de şedinţe, et. VI, str. A. Puşkin.

***

Comandantul interimar al Armatei Naţionale, colonelul Eduard Ohladciuc, împreună cu ambasadorul SUA în R. Moldova, James Pettit, va efectua o vizită la Baza Militară de Instruire a Armatei Naţionale.

Ora 10.00, baza militară sus-numită, Bulboaca.

***

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova invită mass-media la Congresului IV ordinar al CCI.

Ora 11.00, Radisson Blu Leogrand Hotel.

***

Avocatul Poporului pentru protecția drepturilor copilului Maia Bănărescu invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Implicarea copiilor în munci - normalitate sau exploatare prin muncă?”.

Ora 10.00, Agenţia IPN.

***

Asociația Obștească „UNIREA - ODIP” invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Bilanțul Caravanei Unirii. Rezultate și statistici".

Ora 11.00, Agenţia IPN.

***

Centrul de Investigații Jurnalistice din Moldova invită la ședința Clubului Jurnaliștilor de Investigație cu tema: “Noul proiect al Regulamentului privind publicarea hotărîrilor judecătorești şi îngrădirea accesului la informaţie”.

Ora 14.00, CIJ, str. M. Kogălniceanu 66, et. 4.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!