ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Perioada de depunere a dosarelor pentru Competiţia „Moldova Eco Energetică” a fost extinsă cu două săptămîni

12:28 | 10.08.2017 Categorie: Economie

Chişinău, 10 aug. /MOLDPRES/. Agenția pentru Eficiență Energetică a anunțat astăzi că a extins perioada de înscriere la Competiţia ”Moldova Eco Energetică” pînă pe 25 august curent. Astfel, doritorii de a participa la cel mai mare concurs național de premiere a iniţiativelor de succes în domeniul eficienței energetice și valorificării surselor de energie regenerabilă mai au la dispoziție două săptămîni pentru a depune dosarele, informează MOLDPRES.

Doritorii de a lua parte la competiție urmează să completeze un dosar-tip de participare şi să îl remită electronic pe [email protected] sau în plic pe adresa: Chişinău, str. Alecu Russo 1, bloc A1, et. 10, Agenţia pentru Eficienţă Energetică, cu indicarea categoriei la care concurează.

La Concurs pot aplica beneficiarii tehnologiilor ce utilizează sursele de energie regenerabile, proiecte de eficiență energetică, idei de afaceri în domeniul surselor regenerabile, inovații ale tinerilor, inițiative de comunicare și educaționale, precum și promotorii tehnologiilor eco responsabile.

Concursul este deschis pentru instituţiile publice, reprezentanţi ai sectorului privat, ONG-uri, fundații, grupuri de iniţiativă, mass-media şi persoane fizice care au realizat cu succes iniţiative notabile, inovative şi ambiţioase în sectorul energiei regenerabile şi eficienţei energetice. Participanţii vor putea aplica la cele trei componente anunțate: Istorii Eco Responsabile,  Tehnologii Eco Responsabile și Idei  Eco Responsabile.

Competiţia Moldova Eco Energetică este organizată de Ministerul Economiei și Infrastructurii și Agenția pentru Eficiență Energetică. Ea este realizată la iniţiativa Proiectului Energie şi Biomasă în Moldova, finanţat de Uniunea Europeană şi implementat de Programul Naţiunilor Unite pentru Dezvoltare.

(Reporter V. Bercu, editor M. Jantovan) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!