ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cererile pentru indemnizațiile paternale vor putea fi depuse online

15:58 | 10.08.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 10 aug. /MOLDPRES/. Indemnizaţiile paternale vor putea fi solicitate în mod electronic. O hotărîre în acest sens a fost aprobată astăzi, în cadrul ședinței Cabinetului de miniștri, transmite MOLDPRES cu referire la Direcţia comunicare şi protocol a Guvernului.

Astfel, depunerea cererii va fi posibilă în regim online, prin accesarea serviciului „e–Cerere Indemnizaţii familiilor cu copii”, disponibil pe portalul guvernamental unic al serviciilor electronice (www.servicii.gov.md) sau pagina-web a Casei Naţionale de Asigurări Sociale (www.cnas.md). 

Implementarea serviciului e-Cerere pentru solicitarea indemnizaţiei paternale va facilita accesibilitatea pentru clienți, va reduce termenul de prestare a serviciului și costurile suportate de beneficiari. Totodată, punerea în aplicare a serviciului va contribui la diminuarea sarcinii administrative pentru Casa Naţională de Asigurări Sociale.

img17006131

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!