ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de vineri, 11 august 2017

08:34 | 11.08.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII 

Reprezentanții mass-media sînt invitați să participe, împreună cu ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, Vasile Bîtca la ceremonia de lansare a proiectului de dezvoltare regională „Apă pentru viață în Regiunea de Nord: raioanele Florești și Soroca”.

Ora 09.30, Casa de cultură din satul Băhrinești, r-nul Florești.

***

Va fi organizată o vizită de studiu pentru jurnaliști la Grădinița de copii „Povestea” din orașul Nisporeni, care  beneficiază de apă caldă produsă de colectoare solare instalate din fonduri europene.

Ora 10.00, grădinița nominalizată.

***

La AIS MOLDPRES  va avea loc conferinţa de presă cu genericul: ”Centrul National al Cinematografiei anunţă cîştigătorii concursului de scenarii”.

Ora 11.00, Sala de conferinţe a Agenției, str. A. Puşkin, 22, Casa Presei, et. 2.

***

Institutul de Instruire în Dezvoltare „MilleniuM” în cooperare cu Centrul de resurse pentru Europa de Est şi Caucaz invită la conferinţa de presă dedicată lansării Erasmus+ Youth Info Centru în R. Moldova.

Ora 12.00, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt 162, et. 1, Sala de ședinţe, Ministerul Agriculturii.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!