ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi bărbaţi și-au pierdut viața la scăldat

09:58 | 11.08.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 11 aug. /MOLDPRES/. Doi bărbaţi și-au pierdut viața la scăldat în ultimele 24 de ore, informează MOLDPRES.

Potrivit datelor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, primul caz de înec a avut loc în localitatea Todirești, raionul Ungheni. Un bărbat în vîrstă de 58 de ani a intrat în iazul din apropierea localității și nu a mai ieșit. Salvatorii au recuperat cadavrul persoanei după mai multe ore de căutări.

Un alt caz în care și-a pierdut viața un bărbat în vîrstă de 63 de ani s-a întîmplat în apropierea localității Șerpeni din raionul Anenii Noi. Persoana a murit după ce a intrat în rîul Nistru. Corpul acestuia nu a fost încă depistat, lucrările de căutare vor continua și pe parcursul zilei de azi.

Serviciul Protecției Civile și Situațiilor Excepționale al MAI atenționează oamenii să nu meargă la scăldat în locuri neautorizate, întrucît acestea nu sînt amenajate cu stații de salvare.

De la începutul anului curent, și-au pierdut viața la scăldat 68 de persoane, inclusiv 12 copii.

(Reporter A. Zara, editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!