ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Andrei Galbur a avut o întrevedere de rămas bun cu şeful Delegației UE în R. Moldova

13:38 | 11.08.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 11 aug. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, l-a primit astăzi pe şeful Delegației Uniunii Europene în Republica Moldova, ambasadorul Pirkka Tapiola, cu prilejul încheierii misiunii sale diplomatice în ţara noastră, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Interlocutorii au trecut în revistă progresele înregistrate în relaţiile RM-UE şi ultimele evoluţii în context regional.

Şeful diplomației de la Chişinău i-a mulţumit ambasadorului Tapiola pentru suportul acordat ţării noastre de către Uniunea Europeană în procesul de integrare europeană, precum şi cel de transformare democratică, economică şi socială a Republicii Moldova.

La rîndul său, Ambasadorul Tapiola şi-a exprimat speranţa că relațiile de cooperare între Republica Moldova şi Uniunea Europeană vor continua să se aprofundeze.

img17006147

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!