ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Meteorologii au emis Cod galben de vijelie

09:31 | 14.08.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 14 aug. /MOLDPRES/. Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis astăzi Cod galben de vînt puternic pe întreg teritoriul ţării, valabil pînă în noaptea zilei de mîine, 15 august, informează MOLDPRES.

Potrivit meteorologilor, Codul galben intră în vigoare în următoarele trei ore și se va menține pînă în noaptea de 15 august. În această perioadă se prevăd intensificări ale vîntului nord-vestic în rafale de pînă la 15-18 m/s. În jumătatea de nord a țării vor fi ploi de scurtă durată.

Conform datelor Serviciul Hidrometeorologic de Stat, pentru următoarele zile sînt prognozate temperaturi minime de pînă la plus 15 grade Celsius, noaptea, în nordul ţării, și maxime de pînă la plus 33 grade Celsius, ziua, în sudul ţării.

(Reporter A. Zara, editor A. Răileanu)

img17006181

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!