ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de marți, 15 august 2017

09:04 | 15.08.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

La Reședința de Stat va avea loc un briefing cu tema: Fundația de Binefacere ”Din Suflet” fondată de Prima Doamnă lansează o acțiune socială națională cu prilejul începutului noului an școlar!

Ora 11.00, Reședința de Stat, str. N. Iorga 23.

***

Ambasada Slovaciei la Chișinău organizează o întîlnire cu șase viitori bursieri ai statului slovac.

Ora 13.00, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene, str. 31 August, 80.

***

La AIS MOLDPRES se va desfășura conferinţa de presă cu titlul: „Prezentarea publicației „Descoperă Chișinăul 2017”, eveniment organizat de compania iData/Date inteligente SRL.

Ora 11.00, Sala de conferinţe a Agenției, str. A. Puşkin, 22, Casa Presei, et. 2.

***

Federația Sportivă Națională de Box Thailandez Muaythai invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Rezultatele lotului național la Campionatul Mondial de Muaythai rezervat juniorilor, Thailanda – 2 campioni mondiali, 3 vicecampioni și cîștigătorul la nominalizarea “Rising Star” ”.

Ora 11.00, Agenţia IPN.

***

Inga Cozlovschi, autoarea cărții ”Să vă pălească dorul de a trăi viața în doi... și nu numai...”, invită la lansarea acestei lucrări.

Ora 16.30, Librăria Eminescu, bd. Ștefan cel Mare și Sfînt, 180.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!