ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CNAM va selecta două proiecte vizînd profilaxia HIV/SIDA

10:45 | 15.08.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 15 aug. /MOLDPRES/. Compania Naţională de Asigurări în Medicină (CNAM) a lansat un concurs de selectare a două proiecte de profilaxie şi prevenire a riscurilor de îmbolnăvire cu HIV şi SIDA. Sumele alocate pentru proiecte constituie două milioane de lei, relatează MOLDPRES.

Potrivit CNAM, proiectele vor fi finanţate din mijloacele alocate pentru 2017 în fondul măsurilor de profilaxie al companiei nominalizate.

Solicitant al finanţării poate fi orice instituţie, asociaţie sau fundaţie non-profit, înregistrată în Republica Moldova, care dispune de o experienţă de minimum trei ani în implementarea unor proiecte similare.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 15 septembrie curent. Propunerile de proiect şi documentele aferente vor fi prezentate în plic sigilat la cancelaria CNAM, iar deschiderea plicurilor va avea loc pe 18 septembrie.

Detalii despre conţinutul dosarului şi procedura de depunere a propunerii de proiect pot fi găsite pe site-ul cnam.md, rubrica “Noutăţi”.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!