ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Peste 8000 de copii vor primi ghiozdane de la o fundație de binefacere fondată de Prima Doamnă

13:23 | 15.08.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 15 aug. /MOLDPRES/. Peste 8000 de copii din familiile social vulnerabile vor primi, înainte de începutul anului școlar, ghiozdane și rechizite din partea Fundației de Binefacere „Din Suflet”, fondată de Prima Doamnă a Republicii Moldova, Galina Dodon, comunică MOLDPRES.

Rita Manole, membră a Consiliului Fundației a menționat astăzi în cadrul unui briefing că de ghiozdane și rechizite vor beneficia și minorii din familiile cu cel puțin trei copii. “Darurile vor fi împărțite pînă la data de 30 august, pentru ca la începutul anului școlar toți copiii să beneficieze de ghiozdane noi”, a spus Manole.

Conform sursei citate, cu ajutorul fundației alți 40 de copii din familii nevoiașe sau monoparentale vor merge la o tabără de vară la Vadul lui Vodă. Tot în luna curentă 10 copii diagnosticați cu hipoacuzie vor beneficia de implanturi cohleare.

Fundația de Binefacere „Din Suflet” a fost creată în luna februarie și oferă suport persoanelor aflate în dificultate și familiilor social vulnerabile.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

img17006211

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!