ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Bărbatul care şi-a ucis fetiţa de şase luni a fost condamnat la 15 ani de închisoare

08:55 | 16.08.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 16 aug. /MOLDPRES/. Locuitorul raionului Ungheni, care acum trei luni şi-a ucis în bătăi fetiţa de doar jumătate de an, a fost condamnat la 15 ani închisoare, relatează MOLDPRES.

Potrivit datelor Procuraturii Generale, incidentul a avut loc în seara zilei de 13 mai curent. Aflîndu-se în stare de ebrietate la domiciliul concubinei sale din satul Măcăreşti, inculpatul, şi-a lovit fetiţa de şase luni, pe motiv că aceasta plîngea şi nu vroia să adoarmă. 

În rezultatul traumelor grave primite, copila a decedat. 

Concluziile expertizei medico-legale au confirmat că decesul fetiţei a survenit ca urmare a insuficienţei cardio-respiratorii acute, cauzate de leziunile corporale grave, incompatibile cu viaţa. Sentinţa nu este definitivă şi poate fi atacată conform legii.

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!