ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din Glodeni a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru trafic de influenţă

11:56 | 16.08.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 16 aug. /MOLDPRES/. Un locuitor al raionului Glodeni a fost condamnat la cinci ani şi două luni de închisoare pentru 28 de infracţiuni de trafic de influenţă la obţinerea permiselor de conducere, comunică MOLDPRES.

Potrivit datelor Procuraturii Generale, bărbatul a pretins şi primit 188 mii lei de la 28 de persoane, cărora le-a promis susţinerea cu succes a examenelor de calificare auto, susţinînd că poate influenţa anumiţi responsabili din cadrul Secţiei Înmatricularea Transportului şi Calificarea Conducătorilor Auto a întreprinderii de stat „Registru".

Bărbatul şi-a recunoscut vina şi îşi va ispăşi pedeapsa în penitenciar de tip închis. La data pronunţării sentinţei condamnatul avea antecedente penale nestinse pentru comiterea escrocheriei. Sentinţa este cu drept de atac.

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!