ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat din capitală a murit după ce a fost lovit de un tren

12:51 | 16.08.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 16 aug. /MOLDPRES/. Un bărbat în vîrstă de 31 de ani a murit în dimineaţa zilei de astăzi după ce a fost lovit de trenul care circula pe ruta Chişinău – Ungheni. Versiunea examinată de organele de drept este suicidul, relatează MOLDPRES.

Natalia Stati, ofiţer de presă al Poliției Capitalei, a specificat că incidentul a avut loc în jurul orei 3:30 dimineața, pe strada Albișoara din capitală. Mașinistul locomotivei susţine că bărbatul s-ar fi aruncat în fața trenului.

Aceeași sursă a precizat că un alt incident soldat cu moartea unei tinere a avut loc aseară, în jurul orei 21:30 în sectorul Ciocana al capitalei. Femeia în vîrstă de 26 de ani s-a aruncat de la etajul şapte al blocului în care locuia. Aceasta are un copil minor care în momentul incidentului se afla cu tatăl.

Ambele cazuri sînt cercetate de oamenii legii.

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!