ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Cetățenii moldoveni vor putea intra în Statul Qatar pe bază de viză obținută la sosirea pe aeroportul din Doha

14:07 | 16.08.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 aug. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, a avut astăzi o întrevedere cu secretarul general al Ministerului Afacerilor Externe al Statului Qatar, Ahmad Al-Hamadi, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Cei doi oficiali au examinat stadiul actual şi perspectivele dezvoltării relațiilor bilaterale în contextul marcării în anul acesta a 20 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Statul Qatar şi au pledat pentru intensificarea dialogului politic, extinderea cooperării în domeniul comercial-economic, social şi cultural, precum şi consolidarea cadrului juridic bilateral. Un alt subiect discutat în cadrul întrevederii s-a referit la ultimele evoluții în regiunea Golfului Persic. 

De asemenea, viceministrul Darii a salutat decizia autorităților qatareze de a permite intrarea cetățenilor Republicii Moldova în Statul Qatar pe bază de viză obținută la sosirea pe aeroportul din Doha. 

img17006240

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!