ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fostul comisar din Străşeni a fost reținut de CNA

16:04 | 16.08.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 16 aug. /MOLDPRES/. Fostul șef al Inspectoratului de poliție Strășeni a fost reținut astăzi de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) și procurorii anticorupție, fiind bănuit că ar fi estorcat 13500 de euro de la soția unui bărbat cercetat pentru huliganism, relatează MOLDPRES.

Potrivit datelor CNA, omul legii ar fi pretins banii pentru a modifica măsura de arest și pentru a soluționa definitiv dosarul.

Astăzi, ofițerii au desfășurat mai multe percheziții la domiciliile şi birourile unor poliţişti, suspectaţi că ar fi acţionat în complicitate cu principalul bănuit, dar şi acasă la ultimul. În urma acestora, au fost ridicate telefoane şi alte mijloace de comunicare.

În acest caz a fost iniţiată o cauză penală pentru corupere pasivă. Dacă va fi găsit vinovat, omul legii riscă pînă la 15 ani de închisoare.

(Reporter A. Zara, editor L. Alcază)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!