ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de joi, 17 august 2017

08:04 | 17.08.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII 

Ministerul Economiei și Infrastructurii și Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii invită reprezentanții mass-media la deschiderea oficială a celui de-al XI-lea Incubator de Afaceri din R. Moldova.

Ora 11.30, orașul Cahul, str. B.-P. Hasdeu, 2.

***

Consiliul municipal Chişinău se va întruni în ședință.

Ora 10.00, Sala de ședințe a Primăriei Chișinău.

***

Ambasada Franței în Republica Moldova și Agenția Universitară a Francofoniei invită la conferința de presă „Cooperarea decentralizată Franța-R. Moldova, un avantaj pentru atractivitatea teritoriilor”, organizată în cadrul apelului de proiecte mici.

Orele 10.00-11.00, Ministerul Agriculturii, Dezvoltării Regionale și Mediului, sala de conferințe 740, str. Constantin Tănase, 9.

***

Organizatorii festivalului „DeVin&DeGust” invită reprezentanții mass-media la o conferință de presă în cadrul căreia vor fi dezvăluite detalii despre „DeVin&DeGust” și vor fi prezentate cele patru regiuni vitivinicole cu Indicație Geografică Protejată ale Moldovei.

Ora 11.00, Vinăria „Migdal-P” Chateau Cojușna (satul Cojușna, str. Mecanizatorilor 1). Conferința de presă va fi urmată de un tur de presă prin beciurile vinăriei, care face parte din zona IGP „Codru”.

Transportul tur-retur pentru jurnaliști spre locul desfășurării evenimentului va fi asigurat de organizatori. Punctul de plecare va fi sediul Oficiului Național al Viei și Vinului, str. Mitropolit Dosoftei, 126, ora 10.30.

***

30 de antreprenori din dreapta și stînga Nistrului vor primi certificare de participare la Școala de Inovații în Business. În perioada 9-17 august, întreprinzătorii au testat mai multe tehnici și modele de inovații în afaceri, pentru ca ulterior să le aplice și astfel să-și sporească profitul. Antreprenorii au fost motivați să identifice modele de colaborare între cele două maluri, cu tentă inovațională, în afacerile pe care le ghidează. 

Ora 15.00, Tabăra IT Relax, or. Vadul lui Vodă. Pentru reprezentanții presei va fi pus la dispoziție transport, care va porni spre Vadul lui Vodă la ora 13.35, din fața clădirii Le Roi, str. Sfatul Țării 29. 

***

Partidul Acțiune și Solidaritate invită la conferința de presă susținută de Igor Grosu, secretar general, Dan Perciun, președinte al PAS Youth, și Sergiu Litvinenco, jurist, cu titlul: „Legea cetățeniei ”prin investiție” pune în pericol securitatea statului și siguranța cetățenilor”.

Ora 14:00, sediul PAS, str. A. Mateevici, 31.

***

Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr invită la o conferinţă de presă.

Ora 12.00, sediul formațiunii, str. 31 August, 15.

***

Preşedintele Comisiei pentru controlul public din cadrul Consiliului Societății Civile pe lîngă Președintele RM, Fiodor Ghelici, invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Preşedintele Comitetului Naţional Olimpic al Republicii Moldova, deputatul Parlamentului Nicolae Juravschi, este învinuit de spălare de mijloace financiare bugetare, corupţie şi furt al mijloacelor destinate sportivilor. Federaţiile de sport cer intentarea dosarului penal”. 

Ora 12.00, Agenţia IPN.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!