ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Aproximativ 25 mii de spectatori au asistat la meciul Legia – Sheriff

09:54 | 18.08.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 18 aug. /MOLDPRES/. Aproximativ 25 mii de spectatori au urmărit ieri, la Varșovia (Polonia), meciul tur disputat de echipele Legia și Sheriff (Tiraspol) în cadrul turneului play-off al Ligii Europa la fotbal, relatează MOLDPRES.

Gazdele, susținute fierbinte de public, au atacat mult, și-au creat suficiente ocazii de a marca, dar au înscris abia în minutul 76 prin Hamalainen. Oaspeții au replicat periculos cu orice ocazie ivită și au reușit să egaleze în minutul 88, grație șutului precis expediat cu capul de Bayala.

Sheriff a evoluat în următoarea componență în acest meci: Miculic, De Noer (Balima, 87), Tripic (Jairo Da Silva, 64), Cristiano Da Silva, Anton, Bayala, Brezovec (Damașcan, 84), Culusic, Badibanga, Susic și Posmac.

Meciul retur este programat pentru 24 august. Potrivit diferitor surse electronice, la această partidă vor fi prezenți și un număr impunător de fani ai formației-oaspete.

(Reporter I. Robu, editor L. Alcază)

img17006278

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!