ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul Lilian Darii a participat la cea de-a IV-a ediție a Zilelor Diasporei

18:29 | 18.08.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 18 aug. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, a participat astăzi la cea de a IV-a ediție a Zilelor Diasporei, în calitate de moderator al panelului “Diplomaţia şi Diaspora”, eveniment organizat de către Biroul Relaţii cu Diaspora, sub patronajul Guvernului Republicii Moldova, relatează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE, la eveniment au participat diplomaţi moldoveni şi străini, printre care ambasadorii Republicii Moldova la Roma şi Lisabona, Stela Stîngaci şi, respectiv, Dumitru Socolan.

Zilele Diasporei au devenit o platformă tradiţională, care a reuşit şi în anul acesta să reunească mai mulţi reprezentanţi ai comunităţii moldoveneşti de pe toate continentele lumii, prezentînd un for de dialog, în cadrul căruia sînt discutate modalităţile de dezvoltare a politicilor Guvernului Republicii Moldova întru susţinerea conaţionalilor noştri care muncesc, studiază şi trăiesc peste hotare.

img17006299

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!