ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un bărbat a înjunghiat opt persoane în Surgut

13:02 | 19.08.2017 Categorie: Externe

Moscova, 19 aug. /MOLDPRES/. Un bărbat a înjunghiat, sîmbătă, opt persoane în oraşul rusesc Surgut, iar atacatorul ar putea suferi de probleme psihice, an anunţat anchetatorii, relatează site-ul agenţiei Tass, citat de Mediafax și MOLDPRES.

Potrivit raportului poliţiei, "un bărbat neidentificat a fugit înarmat cu un cuţit pe străzile din centrul oraşului Surgut şi a înjunghiat trecători, rănind opt persoane".

Atacatorul a fost ucis de către forţele de securitate, iar răniţii au fost transportaţi la spital, unii fiind în stare gravă.

Circumstanţele acestui incident nu au fost stabilite cu exactitate, dar din informaţiile preliminare ar fi vorba despre tentativă de omor pe fondul unor probleme psihice.

(Editor A. Răileanu)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!