ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Lilian Darii l-a primit pe șeful EUBAM

14:42 | 22.08.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 aug. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene Lilian Darii l-a primit astăzi pe șeful Misiunii UE de Asistenţă la Frontieră în Republica Moldova şi Ucraina (EUBAM), ambasadorul Andrew Tesoriere, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul întrevederii, a fost efectuat un schimb de opinii pe marginea desfășurării contorului în comun la punctul de trecere a frontierei moldo-ucrainene Pervomaisc-Cuciurgan.

În context, viceministrul Lilian Darii a exprimat mulțumiri pentru asistenta şi expertiza EUBAM în procesul de introducere a controlului în comun pe segmentul central al frontierei de stat moldo-ucrainene. În particular, a fost subliniată importanța sprijinului EUBAM pentru campania de informare a cetățenilor care traversează frontiera de stat în acest punct.    

img17006366

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!