ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sheriff a promovat în faza grupelor Ligii Europa la fotbal

10:52 | 25.08.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 25 aug. /MOLDPRES/. Echipa moldoveană de fotbal Sheriff Tiraspol s-a calificat ieri seara în faza grupelor Ligii Europa după ce a încheiat meciul retur în turneul play off cu Legia Varșovia, pe teren propriu, la egalitate (0-0), relatează MOLDPRES.

Partida tur s-a terminat, în urmă cu o săptămână, de asemenea la egalitate – 1-1 și promovarea a fost decisă de golul marcat de Sheriff în deplasare.

Oaspeții au jucat în inferioritate numerică din minutul 37 după eliminarea lui Pazdan din teren pentru al doilea cartonaș galben. Rămași în zece oameni, aceștia totuși au atacat mult în repriza secundă și au avut șanse de a marca. Roberto Bordin, antrenorul formației Sheriff, a declarat la conferința de presă că în fotbal se întâmplă de toate. ”Acesta este fotbalul. Faze de gol, ratări, eliminări... Felicit echipa cu ocazia calificării în faza grupelor. Toți au muncit mult în acest meci pentru a o obține. Vom avea partide pe viitor și mai dificile, interesante”, a spus tehnicianul.

Sheriff a evoluat în următoarea componență: Miculic, De Noer, Tripic (Oliveira, 77), Cristiano, Anton, Bayala, Bresovec (Balima, 65), Culisic, Badibanga (da Silva,60), Susic, Posmac. 

Tragerea la sorți a grupelor va avea loc astăzi. Este pentru a patra oară când Sheriff se califică în această fază a turneului.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17006443

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!