ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Luptătoarele Iulia leorda și Svetlana Saenko au cedat premiantelor la Mondiale

12:05 | 25.08.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 25 aug. /MOLDPRES/. Luptătoarele moldovene de stil liber Iulia Leorda (53 kg) și Svetlana Saenko (75 kg) au cedat ieri în primele meciuri disputate premiantelor Campionatului Mondial, ratând piedestalul de onoare, relatează MOLDPRES.

Iulia Leorda a fost învinsă în primul meci (10-0) de campioana Vanesa Kaladzinskaya din Belarus, iar în recalificări a fost întrecută cu scorul 3-1 de Maria Prevolaraki (Grecia) și a ocupat locul 16 printre 25 de concurente.

Svetlana Saenko a fost întrecută în prima partidă (10-0) disputată de medaliata cu bronz Ustina Di Stasio (Canada) și s-a situat pe locul 23 din tot atâtea participante.

Astăzi, în concurs se vor încadra luptătorii de stil liber. Anatol Buruian (57 kg) se va întâlni în primul meci, conform sorților, cu Andrei Dukov (România). Andrei Perpelița (61 kg) se va confrunta cu Rinya Nakamura (Japonia), iar Piotr Ianulov (86 kg) – cu Pool Greiro din Peru.

Din componența lotului național mai fac parte Dmitrii Malencov (65 kg), Mihail Sava (70 kg), Evgheni Nedealco (74 kg), Piotr Ianulov (86 kg), Nicolae Ceban (97 kg) și Alexandru Romanov (120 kg).

Campionatul se va încheia pe 27 august.

(Reporter I. Robu, editor A. Răileanu)

img17006446

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!