ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Piotr Ianulov s-a clasat pe locul 10 la Mondialele de lupte libere

10:50 | 26.08.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. Luptătorul de stil liber Piotr Ianulov (86 kg) s-a plasat ieri pe locul 10 printre 34 de concurenți la Campionatul Mondial, care se desfășoară la Paris, relatează MOLDPRES.

Asta chiar dacă a susținut numai două meciuri și în ambele a cedat. El a suferit înfrângeri, însă, în partidele desfășurate cu luptători redutabili: 0-10 cu campionul categoriei, Hassan Yazdanicharali (Iran) și  2-5 cu ocupantul locului cinci, Aleksandr Gostyiev (Azerbaidjan).

Anatol Buruian (57 kg) s-a situat ieri pe locul 19 printre 29 de adversari, iar Andrei Perpelița (61 kg) a ocupat locul 20 printre 31 de participanți.

În concurs au mai rămas coechipierii Dmitrii Malencov (65 kg), Mihail Sava (70 kg), Evgheni Nedealco (74 kg), Nicolae Ceban (97 kg) și Andrei Romanov (125 kg).

Cel mai bun luptător moldovean de stil liber este Petru Marta, care-i dublu campion european, premiant la Mondiale, campion al Uniunii Sovietice și al Spartachiadei popoarelor din URSS. Actualmente el este profesor la Liceul Internat Republican cu Profil Sportiv.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17006473

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!