ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sulițașul Andrian Mardare s-a situat pe locul 4 la Universiada Mondială

09:57 | 27.08.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 27 aug. /MOLDPRES/. Atletul moldovean Andrian Mardare a ocupat ieri, la Taipei (China), locul patru la Universiada Mondială la proba aruncarea suliței, relatează MOLDPRES.

El s-a situat în vecinătatea podiumului de premiere cu rezultatul 80,63 metri. Campion a devenit Chao-Tsun Cheng din Taipei cu indicele 91,36 metri. Pe locul doi s-a plasat germanul Emil Andreas Hofmann (91,07 metri), iar pe trei – Shin-Feng Huang (China, 86,64 metri).

Cea mai bună performanță a sportivilor moldoveni la Universiada de la Taipei a înregistrat-o Serghei Marghiev, care a cucerit medalia de bronz în concursul de aruncare a ciocanului cu rezultatul 74,98 metri. Judocanul Dorin Goțonoagă a ocupat locul cinci în concursul categoriei de greutate până la 81 de kilograme.

Reprezentanții Republicii Moldova au cucerit la edițiile precedente ale Universiadelor Mondiale 3 medalii de aur, 4 de argint și 15 de bronz. Campioni au devenit atleții Natalia Cerchez, Ion Luchianov și Zalina Marghieva. Actuala ediție este a 29-a.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan) 

img17006483

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!