ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Previziuni pentru ziua de marți, 29 august 2017

18:19 | 28.08.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon va convoca ședința Consiliului Suprem de Securitate.

Ora 11.00.

***

La Ministerul Apărării (MA) va avea loc ceremonia de donare a unui lot de tehnică şi bunuri materiale, oferit de Ministerul Apărării Naţionale al Chinei.

Ora 09.00, platoul MA, şos. Hânceşti, 84.

***

Presa este invitată la masa rotundă ”Integrarea  și protecția drepturilor minorităților naționale în Germania – politici locale și rolul UE”, organizată de către Fundația Konrad  Adenauer (KAS) în parteneriat cu Institutul pentru Inițiative Strategice din Moldova (IPIS).

Ora 16.00, sala de conferințe Loft Lounge, Radisson Blu Leogrand Hotel, str.  Mitropolit Varlaam, 77.

***

Primăria Chişinău invită reprezentanții mass-media la evenimentul de deschidere, după renovare, a Secţiei Neurorecuperare din cadrul ÎMSP Spitalul Clinic Municipal „Sfânta Treime”.

Ora 11.00, str. Alecu Russo, 11.

***

Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”  va reinaugura oficial sediul central, după reconstrucție și renovare.

Ora 11.00, str. A. Șciusev, 65.

***

Asociaţia Veteranilor de Război-1992 Tiras-Tighina invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Pericolul bate în poartă – guvernarea a pierdut din vigilenţă”.

Ora 10.00, Agenţia IPN.

(Editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!