ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Antrenorul Dănuț Oprea a făcut public obiectivul pentru meciul cu echipa Croației

15:23 | 30.08.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 30 aug. /MOLDPRES/. Antrenorul echipei naționale de fotbal Under-21, Dănuț Oprea a dezvăluit astăzi, într-o conferință de presă, planul tactic pentru meciul din preliminariile Campionatului European cu selecționata Croației, programat pentru mâine la stadionul ”Zimbru” din capitală, relatează MOLDPRES.

”Ne-am pregătit bine. Suntem dornici să obținem un rezultat bun. Echipa Croației este puternică, dar noi ne vom bate în teren pentru orice minge. Vom încerca să jucăm compact, atent în faza defensivă și agresiv în atac la orice posibilitate ivită. Important, în primul rând, este să nu primim gol”, a declarat tehnicianul.

Potrivit lui, un alt aspect esențial va fi permanența spiritului de echipă la toți jucătorii. ”Vom încerca să fim un grup competitiv, să luptăm și să ne susținem unul pe altul în toate situațiile din teren. Echipa Croației are legitimați mulți jucători la cluburi de peste hotare, dar aceasta nu înseamnă că noi vom ceda inițiativa în acest meci. Din contra. Vom încerca să facem o presiune constantă la poarta adversă. Sper să obținem un rezultat bun”, a rezumat Dănuț Oprea.

Formația croată are jucători legitimați la cluburi din Italia, Spania, Germania și Austria. Echipa națională a învins, în deplasare, în primul meci, San Marino cu scorul 2-0. Din grupă mai fac parte reprezentativele Cehiei, Belarusului, Greciei. Partida va începe la ora 21.45.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)    

img17006570

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!