ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal U-21 a cedat Croației

08:35 | 01.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 1 sep. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal Under-21 a fost învinsă ieri cu scorul 3-0, la stadionul ”Zimbru” din capitală, de reprezentativa Croației în meciul tur din preliminariile Campionatului European, relatează MOLDPRES.

Golurile formației-oaspete au fost marcate de Coric (4) și Brekalo (43, 61).

Gazdele nu s-au cantonat în apărare, au ripostat  cu suficiente atacuri și au avut șanse să înscrie, dar nici unul dintre șuturile expediate spre poarta adversă nu și-a atins ținta.  ”Am încercat să jucăm la egal cu puternica echipă a Croației. Meritam cel puțin un gol, dar n-a fost să fie. Nu disperăm. Ne așteaptă în continuare un meci în deplasare cu selecționata Greciei. Vom trage concluziile necesare după această înfrângere”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei moldovene Dănuț Oprea.

Lotul național a evoluat în acest meci în următoarea componență: Tâmbur, A. Macrițchi, Tâșcul, Mandrâcenco (Bejan, 46), Marandici, Dragan (Cojocaru, 64), Oancea (Cărăruș, 70), Damașcan, Boiciuc,  V. Macrițchi, Bojii.

Partida disputată cu reprezentativa Croației a fost a doua jucată de echipa moldoveană în preliminariile Campionatului European. În primul meci ea a învins în deplasare (2-0) selecționata din San Marino. Din grupă mai fac parte reprezentativele Cehiei și Belarusului.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)    

img17006605

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!