ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Serbia şi România au convenit să intensifice cooperarea la nivelul poliţiei

10:10 | 05.09.2017 Categorie: Externe

Belgrad, 5 sep. /MOLDPRES/.Vicepremierul şi ministrul de Interne al Serbiei, Nebojsa Stefanovic, s-a întâlnit, luni, la Belgrad cu ambasadorul român în Serbia, Oana-Cristina Popa, iar cele două părţi au convenit să intensifice cooperarea la nivelul poliţiei, relatează site-ul b92.net, citat de MEDIAFAX şi MOLDPRES.

Potrivit guvernului sârb, cei doi oficiali "au apreciat că forţele de poliţie ale celor două ţări cooperează cu succes". În acelaşi timp, Stefanovic şi Popa au convenit asupra îmbunătăţirii acestei cooperări, în special în domeniul instruirii poliţiştilor.

Nebojsa Stefanovic şi Oana-Cristina Popa au subliniat că pregătirea poliţiştilor se va referi la schimbul de experienţă şi la dobândirea de noi cunoştinţe şi abilităţi în lupta împotriva terorismului, a crimei organizate şi a tuturor celorlalte forme de criminalitate.

Vicepremierul sârb şi ambasadorul român au confirmat, de asemenea, o bună cooperare operaţională la nivel internaţional, în cadrul Interpol, precum şi relaţii bune de prietenie între Serbia şi România.

 

 

/Editor M.Cucu/

img17006711

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!