ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Lotul național de fotbal U-21 a fost învins de echipa Greciei

10:35 | 05.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 5 sep. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal Under-21 a suferit o înfrângere categorică (1-5) ieri la Atena, în partida tur din deplasare cu selecționata Greciei disputată în cadrul preliminariilor Campionatului European, relatează MOLDPRES.

Unicul gol al echipei moldovene a fost marcat la scorul 0-1 de Cărăruș în minutul 34. În componența ei au evoluat următorii jucători: Tâmbur, A. Macrițchi, Marandici, Jalbă, Dragan, Oancea (Damașcan, 49), Boiciuc, V. Macrițchi, Bojii, Cărăruș (Mandrâcenco, 73), Gulciac (Cojocaru, 50).

Anterior lotul național a învins echipa din San Marino cu 2-0 și a suferit eșec (0-3) în întâlnirea desfășurată cu selecționata Croației. Din grupă mai fac parte reprezentativele Cehiei și Belarusului.

Pentru anul curent mai sunt programate următoarele meciuri: 5 octombrie – returul, la Chișinău, cu reprezentativa Greciei și meciul tur, în deplasare, cu selecționata Belarusului.

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!