ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul de Externe Andrei Galbur a avut o întrevedere cu omologul său din România

13:03 | 05.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 5 sep. /MOLDPRES/. În marja Forumului Strategic de la Bled (Slovenia), vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a avut o întrevedere cu ministrul Afacerilor Externe al României, Teodor Meleşcanu, relatează MOLDPRES cu referire la  Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Interlocutorii au apreciat agenda bogată a evenimentelor din anul curent, care cuprinde, printre altele, organizarea vizitelor reciproce ale prim-miniștrilor şi şedinţa comisiei interguvernamentale pentru integrare europeană. 

Totodată, miniştrii Andrei Galbur şi Teodor Meleşcanu au efectuat un schimb pertinent de opinii pe marginea chestiunilor de actualitate privind securitatea internațională și regională, precum și privind interacțiunea celor două țări în cadrul organizaţiilor internaţionale.

img17006723

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!