ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Uragan de proporţii în Atlantic; Donald Trump a declarat stare de urgenţă

13:10 | 06.09.2017 Categorie: Externe

Washington, 6 sep. /MOLDPRES/.Donald Trump a declarat stare de urgenţă, după ce s-a anunţat că uraganul Irma, una dintre cele mai mari furtuni ce au fost vreodată înregistrate în zona Atlanticului, se îndreaptă spre sudul SUA cu o viteză de până la 300 km/oră, potrivit The Guardian, scrie MEDIAFAX, citată de MOLDPRES.

Agenţia Naţională de Administrare a Urgenţelor va supraveghea reducerea riscurilor în Florida, Puerto Rico şi Insulele Virgine Americane.

Preşedintele american a acţionat după ce meteorologii au avertizat că Irma ar putea afecta statul american cu "daune catastrofice".

Mai multe insule se află în calea uraganului, fiind emisă o avertizare în privinţa "extinderii pregătirilor de protejare a vieţii şi proprietăţilor".

 

 

 

/Editor M.Cucu/

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!