ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Regulamentele de funcţionare a Ministerului Finanțelor și Ministerului de Externe au fost publicate în Monitorul Oficial

16:41 | 06.09.2017 Categorie: Politică

Chişinău, 6 sep. /MOLDPRES/. Regulamentele de funcţionare a două ministere din noua structură a Guvernului au fost publicate astăzi în Monitorul Oficial al Republicii Moldova, informează MOLDPRES.

Astfel, au fost publicate hotărârile privind activitatea Ministerului Finanțelor și a Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Potrivit datelor publicate în regulament, efectivul-limită de personal în aparatul central și trezoreriile regionale ale Ministerului Finanțelor va fi de 298 de unități, comparativ cu 540 unități până la optimizare. Totodată, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene va avea 135 de angajaţi, față de 178 anterior.

Instituţiile vor prezenta Guvernului în termen de trei luni lista autorităţilor administrative din subordinea lor, lista instituţiilor în care au calitate sau exercită funcţii de fondator şi lista societăţilor pe acţiuni în care administrează pachetul deţinut de stat.

(Reporter A. Ciobanu, editor A. Răileanu)

img17006779

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!