ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Deputatul Iurie Dârda a părăsit fracţiunea PL

09:32 | 07.09.2017 Categorie: Politică

Chişinău, 7 sep. /MOLDPRES/. Deputatul Iurie Dârda a anunţat ieri că părăseşte fracţiunea Partidului Liberal şi va activa în Legislativ în calitate de neafiliat, comunică MOLDPRES.

Într-un mesaj postat pe o reţea de socializare deputatul a specificat că decizia de a pleca din fracţiune a fost luată după “o campanie intensă de denigrare a imaginii şi a familiei sale”.

“Nu-mi doresc ca prin intermediul persoanei mele aceste acţiuni să se răsfrângă și asupra imaginii formațiunii politice din care fac parte. În acest context vă comunic că mă retrag din rândurile fracțiunii Partidului Liberal din Parlamentul Republicii Moldova şi în continuare voi fi deputat independent”, a scris Dârda.

Anterior, din fracţiunea PL au mai plecat deputaţii Artur Gutium şi Vladimir Cernat.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

img17006794

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!