ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ambasadorul agreat al UE a prezentat copiile scrisorilor de acreditare

17:47 | 07.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 sep. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Daniela Morari l-a primit astăzi pe şeful Delegaţiei Uniunii Europene în Republica Moldova, ambasadorul agreat Peter Michalko, cu ocazia prezentării copiilor scrisorilor de acreditare, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

Viceministrul Daniela Morari i-a urat succes diplomatului european în exercitarea mandatului său şi a exprimat încrederea în dinamica ascendentă pe care o va înregistra cooperarea între Republica Moldova şi Uniunea Europeană.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au efectuat un schimb de opinii privind implementarea de către Republica Moldova a prevederilor Acordului de Asociere şi perspectivele care se deschid pentru dialogul cu UE, inclusiv în contextul priorităţilor pe care le va stabili Summit-ul Parteneriatului Estic din noiembrie curent. 

img17006822

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!