ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Lilian Darii s-a întâlnit cu reprezentantul special al Preşedintelui în exerciţiu al OSCE

18:01 | 07.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 7 sep. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Lilian Darii, s-a întâlnit, astăzi, cu reprezentantul special al Preşedintelui în exerciţiu al OSCE pentru reglementarea conflictului transnistrean, ambasadorul Wolf Dietrich Heim, aflat într-o vizită de lucru în Republica Moldova, în perioada 6-8 septembrie, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul de informare şi comunicare cu mass-media al MAEIE.

În cadrul întrevederii, cei doi oficiali au efectuat un schimb larg de opinii pe marginea procesului de soluţionare a problemei transnistrene. A fost subliniată necesitatea conjugării eforturilor tuturor actorilor implicaţi în procesul de reglementare în vederea avansării agendei de negocieri în conformitate cu declaraţiile ministeriale ale OSCE cu privire la negocierile vizând procesul de reglementare transnistreană în formatul "5+2". 

img17006824

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!