ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

AIS „Moldpres” va edita o nouă ediție a „Ghidului Turistic”

10:33 | 08.09.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. Agenția Informațională de Stat (AIS) „Moldpres” a început lucrările de editare a „Ghidului Turistic”. Prima ediţie a fost comercializată într-un timp record, iar solicitările pentru un nou tiraj sunt în continuă creştere, informează MOLDPRES.

Noua ediţie va cuprinde informaţii ample despre monumentele istorice şi de cultură, complexele monastice, cele mai prestigioase întreprinderi vinicole, centre de agrement, pensiuni şi hoteluri, rezervaţii naturale. Totodată, vor fi prezentate informaţii cuprinzătoare despre infrastructura turismului: aeroport, căile feroviare, traseele auto, hoteluri şi parkinguri, reţelele de taxi, punctele de schimb valutar etc.

Ghidul va fi editat în trei limbi: română, rusă şi engleză.

Clienţilor publicitari, care au contribuit la apariţia primei ediţii, li se oferă un rabat de 20 la sută la plasarea publicităţii în noua ediţie.

Doritorii de a-şi promova afacerea prin intermediul „Ghidului Turistic” le propunem să se adreseze la tel.: 022 23 23 72; 022 23 37 26 sau la e-mail-urile: [email protected], [email protected] sau la adresa: mun. Chişinău, str. Puşkin, 22, Casa Presei, et. 3, bir. nr. 343 şi bir. 345, în zilele de lucru între orele 08.30 şi 17.30.

img17006837

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!