ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Andrei Galbur a avut o întrevedere cu Comisarul Johannes Hahn

17:22 | 08.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 8 sep. /MOLDPRES/. În marja reuniunii informale a miniştrilor afacerilor externe ai UE, reuniţi în formatul Gymnich şi ai celor din Parteneriatul Estic, la Tallinn, Viceprim-ministrul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe şi Integrării Europene, a avut astăzi o întrevedere cu Comisarul pentru Politica Europeană de Vecinătate şi Negocierile pentru Extindere, Johannes Hahn, informează MOLDPRES citînd Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

În cadrul întrevederii au fost punctate priorităţile relaţiilor RM-UE, perspectivele de avansare a cooperării pe diverse paliere sectoriale, precum şi cooperarea în cadrul Parteneriatului Estic.

img17006857

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!