ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Directorul agenţiei imobiliare „Pro-Imobil Grup” a fost anunţat în căutare internaţională

13:33 | 12.09.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 12 sep. /MOLDPRES/. Directorul agenţiei imobiliare „Pro-Imobil Grup” a primit 30 de zile de arest şi a fost anunţat în căutare internaţională, comunică MOLDPRES.

Decizia a fost emisă astăzi de magistraţii Judecătoriei Centru din capitală, la solicitarea procurorilor pentru combaterea criminalităţii organizate şi cauze speciale.

Directorul şi un administrator al agenţiei imobiliare „Pro-Imobil” sunt suspectaţi de către organele de drept de evaziune fiscală în proporții deosebit de mari. S-a stabilit că în ultimii doi ani, prin neincluderea în documentele contabile şi financiare a datelor privind veniturile şi cheltuielile reale, SRL „Pro Imobil Grup” nu a achitat impozite la bugetul de stat în sumă de aproximativ 5 mln lei.

(Reporter A. Zara, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!