ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Ministrul Afacerilor Externe Andrei Galbur a avut o întrevedere cu ambasadorul Slovaciei

15:42 | 12.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 sep. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a avut astăzi o întrevedere cu ambasadorul Republicii Slovace în R. Moldova Robert Kirnag, cu prilejul încheierii misiunii sale diplomatice în ţara noastră, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

Ministrul Andrei Galbur şi-a exprimat aprecierea pentru aportul personal al diplomatului slovac la consolidarea relaţiilor bilaterale şi implicarea activă în organizarea unui şir de evenimente ce au contribuit indispensabil la aprofundarea dialogului politic între ţările noastre.

De asemenea, a fost remarcată susținerea Ambasadei Slovaciei la Chişinău în implementarea cu succes a programului de micro-granturi cu suportul Agenţiei „Slovak Aid” şi realizarea mai multor proiecte în domeniul dezvoltării locale şi regionale. 

img17006946

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!