ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan a discutat cu Ambasadorul Marii Britanii

17:23 | 12.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 sep. /MOLDPRES/. Viceprim-ministrul Gheorghe Bălan a avut astăzi o întrevedere cu Ambasadorul Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord în Republica Moldova, Lucy Joyce, a comunicat agenției MOLDPRES Biroul politici de reintegrare.

În cadrul dialogului interlocutorii s-au referit la stadiul actual al procesului de reglementare transnistreană şi perspectivele soluţionării problemelor existente.

De asemenea, au fost trecute în revistă proiectele şi programele de asistenţă disponibile din partea autorităţilor britanice, întru dezvoltarea multilaterală a R. Moldova, inclusiv, a localităţilor din Zona de Securitate şi din raioanele de est ale ţării.

img17006948

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!