ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceministrul de Externe Daniela Morari a avut o întrevedere cu un Consilier de nivel înalt al UE

18:36 | 12.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 12 sep. /MOLDPRES/. Viceministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Daniela Morari, l-a primit astăzi pe Consilierul de nivel înalt al Uniunii Europene pentru Parlamentul Republicii Moldova în procesul de implementare a Acordului de Asociere RM-UE, Olev Aarma, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul diplomație publică, comunicare strategică și interacțiune cu presa al MAEIE.

În cadrul întrevederii, interlocutorii au discutat despre aspectele operaţionale ale procesului de monitorizare a implementării Acordului de Asociere RM-UE (PNA AA, utilizarea platformei PlanPRO). Totodată, au fost abordate priorităţile de cooperare între Guvern şi Parlament în contextul agendei europene a Republicii Moldova.  

img17006953

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!