ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Doi soți au fost reținuți pentru cultivarea cânepei în propria grădină

11:32 | 14.09.2017 Categorie: Societate

Chişinău, 14 sep. /MOLDPRES/. Doi soți au fost reținuți pentru circulația drogurilor în proporții deosebit de mari. Reținerile au avut loc în urma unor percheziții în localitatea Pelinei, raionul Cahul, în cadrul cărora au fost depistate și ridicate peste 170 de tufe de plante de cânepă cultivate în grădină, transmite MOLDPRES.

Serviciul de presă al Procuraturii pentru Combaterea Criminalităţii Organizate şi Cauze Speciale a comunicat astăzi că urmărirea penală pe acest caz a fost inițiată în luna ianuarie curent. Potrivit procurorilor, persoanele cultivau plantele de cânepă într-o seră improvizată situată în propria grădină.

Totodată, s-a constatat că persoanele reținute sunt soț și soție, fiind implicat și feciorul acestora, care a fost anunțat în căutare.

Procurorii au înaintat un demers în instanța de judecată, privind aplicarea arestului preventiv pe un termen de 30 de zile.

Dacă vor fi găsiți vinovați, suspecții riscă închisoare de până la 15 ani.

(Reporter A. Ciobanu, editor M. Jantovan)

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!