ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Barack Obama a anunțat organizarea la Chicago a unui summit cu tineri lideri civici din întreaga lume

12:20 | 14.09.2017 Categorie: Externe

Washington, 14 sep. /MOLDPRES/.Fostul președinte american Barack Obama a anunțat miercuri, prin intermediul fundației care-i poartă numele, organizarea la Chicago, la finalul lunii octombrie, a unui summit la care sunt invitați să participe tineri lideri civici din întreaga lume, relatează agenția EFE, citată de AGERPRES şi MOLDPRES.

Într-un clip video difuzat de Fundația Obama, pe care a creat-o împreună cu soția sa și fosta Primă Doamnă, Michelle, ex-liderul SUA a precizat că summitul va avea loc pe 31 octombrie și 1 noiembrie la Chicago.

Obiectivul este ca "sute" de lideri civici din SUA și din întreaga lume să se întâlnească pentru a schimba idei și a explora "soluții creative la probleme comune".

"Vrem să inspirăm și să dăm putere oamenilor pentru a schimba lumea", subliniază Barack Obama.

 

 

/Editor M.Cucu/

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!