ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful diplomației moldovene a discutat cu ministrul Afacerilor Externe al Indiei

09:15 | 21.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 sep. /MOLDPRES/. Vicepremierul Andrei Galbur, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene a avut ieri o întrevedere bilaterală cu ministrul Afacerilor Externe al Republicii India, Sushma Swaraj, în marja sesiunii a 72-a a Adunării Generale a ONU, relatează MOLDPRES cu referire la Serviciul interacțiune cu presa al MAEIE.

În cursul discuţiilor, oficialii au trecut în revistă stadiul actual şi perspectivele de dezvoltare ale relaţiilor bilaterale, precum și interacţiunea celor două ţări în cadrul organizaţiilor internaţionale.

Cei doi demnitari au reiterat interesul pentru dinamizarea dialogului politic, impulsionarea schimburilor comerciale şi cooperarea în cadrul organizaţiilor internaţionale.

img17007221

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!