ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Dodon a conferit distincții de stat unor ofițeri ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat

15:10 | 21.09.2017 Categorie: Oficial

Chişinău, 21 sep. /MOLDPRES/. În contextul desfășurării, în premieră, în Republica Moldova, a Campionatului Mondial „Bodyguard–2017”, în perioada 17–19 septembrie curent, în cadrul căruia au participat peste 100 de reprezentanți din 18 țări, Președintele țării a adresat sincere felicitări echipei Serviciului de Protecție și Pază de Stat cu prilejul victoriei obținute la acest Campionat, a comunicat agenției MOLDPRES Serviciul prezidențial de presă. 

Șeful statului a apreciat înalt prestația colaboratorilor SPPS, care, pentru prima dată în istoria Campionatului respectiv, s-au clasat pe primul loc. 

Cu această ocazie, astăzi Igor Dodon a semnat Decretul privind conferirea distincțiilor de stat unor ofițeri ai Serviciului de Protecție și Pază de Stat. 

Astfel, pentru îndeplinirea ireproșabilă a datoriei de serviciu, înaltă măiestrie profesională și pentru succesele obținute la Campionatul Mondial ”Bodyguard–2017”, președintele țării a conferit: 

Ordinul „Credință Patriei” clasa I - lui Alexei Spînu - locotenent-colonel; 

Medalia „Meritul Militar” - lui Eugeniu Arnaut – maior; lui Andrei Ivanov - căpitan; lui Andrei Smecal – locotenent; lui Marcel Trudov - căpitan.

img17007255

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!