ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

9 goluri au fost marcate în derbiul Sheriff Tiraspol – Dacia Chișinău

10:01 | 24.09.2017 Categorie: Sport

Chişinău, 24 sep. /MOLDPRES/. Nouă goluri au fost înscrise ieri în meciul central al etapei a 11-ea a campionatului național de fotbal, Sheriff Tiraspol – Dacia Chișinău, relatează MOLDPRES.

Partida s-a încheiat cu scorul 6-3 în favoarea gazdelor. Câte o ”triplă” au reușit doi ”sheriffi”: Jairo, care a marcat în minutele 2, 7, 27 și Brezovec, care s-a evidențiat în minutele 28, 64, 77.

Oaspeții au replicat prin Olisaev (9), Pașcenco (41) și Ilescu (73).

Toate golurile marcate au fost, spre deliciul publicului, unul mai frumos decât altul.  ”Mai rar vezi un meci în care sunt înscrise nouă goluri. A fost o partidă încărcată de emoții. Am încasat cele trei goluri din lipsă de concentrare, dar în fond, sunt satisfăcut de prestația întregii echipe”, a declarat la conferința de presă antrenorul echipei Sheriff, Roberto Bordin.

În meciul Sfântul Gheorghe Suruceni – Zimbru Chișinău a fost înregistrat un rezultat de egalitate (0-0), iar Petrocub Hâncești  a cedat, în deplasare, cu 0-1, formației Dinamo-Auto Tiraspol.

Pentru astăzi sunt programate partidele Speranța Nisporeni – Spicul Chișcăreni și Milsami Orhei – Zaria Bălți.

Sheriff și-a consolidat poziția de lider al clasamentului campionatului prin victoria repurtată ieri, conducând cu 29 de puncte acumulate. Urmează în top Milsami (24) și Dacia (22 de puncte).

(Reporter I. Robu, editor M. Jantovan)

img17007322

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!