ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenda zilei de luni, 25 septembrie 2017

08:46 | 25.09.2017 Categorie:

EVENIMENTE ÎN CADRUL ȚĂRII

Se va desfășura ședința săptămânală a serviciilor primăriei Chișinău.

Ora 8.30, sala de ședințe a primăriei, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 83.

***

Vor avea loc o masă rotundă și o conferință de presă, organizate în cadrul cooperării pentru dezvoltare între Republica Cehă și Republica Moldova, în legătură cu finalizarea Proiectului Agenției Cehe pentru Dezvoltare "Reducerea riscurilor legate de depozitul de deșeuri periculoase de la Cişmichioi".

Ora 11.00, sediul Primăriei or. Vulcănești.

***

Fiodor Ghelici, preşedintele Comisiei pentru controlul public din cadrul Consiliului Societății Civile pe lângă Președintele RM, invită reprezentanţii mass-media la conferinţa de presă cu tema: „Îndemnăm președintele RM să nu promulge legile antipopulare. Semnând legile antipopulare, președintele va semna sentința de moarte pentru sine și pentru socialiști”.

Ora 13.00, sala de conferinţe a Agenţiei de presă IPN, Casa Presei, str. Puşkin 22, of. 446.

***

După ședința operativă a primăriei Chișinău, consilierii municipali ai PSRM vor organiza un briefing cu tema: ”Zeci de milioane de lei, care nu ajung în bugetul municipal al capitalei”.

Evenimentul va avea loc în sala de ședințe a Primăriei Chișinău.

(Editor L. Alcază) 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!